Haard als roomdivider | BLOG

Een prachtige oplossing om een grote ruimte in tweeën te delen zou een haard als roomdivider kunnen zijn. Hiermee ontstaan er niet alleen 2 afzonderlijke delen binnen één ruimte maar creëer je ook warmte en sfeer. Door voor een doorkijkhaard te kiezen, zoals deze haard van Match Vuur & Interieur, voeg je een geweldige multifunctionele eyecatcher toe aan je interieur.

Dit koetshuis is verbouwd tot sfeervolle woning. De grote open ruimte moest worden opgedeeld in een apart woon en eetgedeelte. Het team van Match Vuur & Interieur heeft hier een mooie doorkijk gashaard geplaatst waardoor je vanuit beide delen van de ruimte geniet van de sfeer, het vlammenspel en de warmte. Deze haard zorgt ervoor dat je ondanks een afscheiding contact kan houden met de andere ruimte d.m.v. de transparante doorkijkhaard. 

De gashaard is van groot formaat, 1300*800, de op een na grootste uitvoering waardoor hij de hele ruimte kan verwarmen. In de gashaard zitten schakelbare branders waardoor je zelf kunt bepalen of je gaat voor meer beleving en vlammen en minder warmte of juist weer andersom. De roomdivider zelf is bijna 4 meter breed en plafondhoogte.

Wij zijn dé specialisten in Nederland op dit gebied en dat kan terugzien in het ontwerp en vakmanschap. De kwaliteit is van hoog niveau, alles is prachtig verwerkt en weggewerkt waaronder de techniek, LED-verlichting en de afvoer van warmte. De plaat onder de TV is van marmer. Deze is speciaal door de bewoners gekozen uit een groter marmeren plaat en op maat gemaakt. Het marmer biedt een mooi contras met de donkere kleur van de roomdivider.

Daarnaast zijn er zichtlijnen gecreëerd in het ontwerp. In dit ontwerp heb je mede door de doorkijkhaard en de stalen deur een hele mooie zichtlijn helemaal naar de keuken. 

Meer projecten