Match - Vuur & Interieur

Ieder interieur is anders en heeft een eigen sfeer. Match vuur & Interieur zoekt samen met de klant naar een warme totaalbeleving die naadloos aansluit bij het interieur. Hiervoor werken wij regelmatig samen met architecten en ingenieurs om tot een resultaat te komen waar sfeer en functionaliteit samenkomen.

Huub Reijnen

Bij een goed ontwerp is betrokkenheid en inlevingsvermogen van groot belang, bij de creatie maar ook bij de realisatie. Samen met onze specialisten zorgen wij voor een compleet geheel van advies tot creatie, van idee tot realisatie. Wensen van de klant worden optimaal doorgevoerd waarbij Match een adviserende rol speelt en ervoor zal waken dat projecten tot in detail nauwkeurig worden uitgevoerd.

Wij hechten veel waarde aan de relatie met onze klanten, leveranciers en partners. Ook nadat de interieurhaarden zijn geleverd wil Match haar serviceniveau hoog houden door goed bereikbaar te zijn en problemen direct op te lossen. Bekijk onze projecten of maak een afspraak voor een kijkje in onze showroom.